ایجاد صندوق سرمایهگذاری مشترک توسط ترکیه و ازبکستان
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان, ۱۳۹۸ - آخرین بروز رسانی : ۲۹ آبان, ۱۳۹۸
ابراهیم عبدالرحمن اف وزیر نوآوری ازبکستان و کوکتکین دینچرس رئیس شورای اتحادیه اتاقهای بازارگردانی بورس کالای ترکیه در رابطه با ایجاد صندوق سرمایهگذاری مشترک به ارزش ۲ میلیون دلار گفتگو کردند.
به گزارش مجله خبری صندوقهای سرمایهگذاری (رساممگ)، تفاهمنامه ایجاد صندوق سرمایهگذاری مشترک به ارزش ۲ میلیون دلار، توسط ترکیه و ازبکستان با حضور ابراهیم عبدالرحمن اف وزیر نوآوری ازبکستان و کوکتکین دینچرس رئیس شورای اتحادیه اتاقهای بازارگردانی بورس کالای ترکیه امضا شد.
این گفتگو در شهر تاشکند، مرکز کشور ازبکستان، با هدف توسعه نظام سرمایهگذاری کشور ازبکستان و تسهیل تامین مالی برای طرحها و شرکتهای نوپای این کشور شکل گرفت.
در پایان گفت و گو یادداشت تفاهمنامه بین وزارت توسعه نوآوری ازبکستان و شورای اتحادیه اتاقهای بازرگانی و بورس کالاهای ترکیه به امضا رسید.
صندوقهای سرمایهگذاری، واسطههای مهمی در تامین مالی بنگاههای اقتصادی محسوب میشوند. این واسطهها علاوه بر اینکه مکان مناسبی برای سرمایهگذاری پساندازهای عموم مردم هستند، منبع مناسبی برای تامین مالی پروژهها و شرکتهای فعال در حوزههای مختلف نیز محسوب میشوند. صندوق سرمایهگذاری مشترک بین ترکیه و ازبکستان نیز میتواند به نفع دو کشور باشد چرا که ترکیه از طریق این صندوق میتواند در ازبکستان سرمایهگذاری کند و در مقابل شرکتهای فعال در کشور ازبکستان میتوانند از طریق این صندوق تامین مالی کنند.
در حال حاضر در ازبکستان، شرکتها و بانکهای ترکیهای به منظور کمک به اجرای طرحهایی چون تولید فناوریهای پیشرفته، مدرنیزه کردن زیربناهای انرژی، حمل و نقلی و مخابراتی، نظامی و گردشگری حضور دارند.
ازبکستان چهارمین ذخیره بزرگ طلا در جهان را دارد و سالانه ۸۰ تن طلا از معادن استخراج میکند که در دنیا هفتم است. ذخایر مس ازبکستان در جهان دهم و ذخایر اورانیوم آن دوازدهم و در تولید اورانیوم در دنیا هفتم است. ازبکنفتهگاز، شرکت ملی گاز ازبکستان با تولید سالانه ۶۰ تا ۷۰ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی در دنیا یازدهم است. این کشور دارای ذخایر قابل توجه استخراج نشده نفت و گاز است: ۱۹۴ ذخیره هیدروکربوری از جمله ۹۸ ذخیره گاز طبیعی و میعانات گازی در ازبکستان وجود دارد.
ثبت نظر شما
نظرات کاربران